6 lucruri despre extensiile de genele fir cu fir

IMG_1813De ceva timp a apărut nebunia aceasta cu extensiile de gene, toată lumea le vrea deoarce au un efect natural și deasemenea unul wow. Sunt multe beneficii când ai gene fir cu fir, dar trebuie să ai și mare grijă.

Săptămâna trecută a fost a 3-a oară când mi-am pus, îmi place foarte mult cum îmi pun ochii în evidență. Cu ajutorul Andreei, cea care mi-a pus aceste minunății, vă voi povesti câte ceva despre genele fir cu fir.(o să las pagina ei mai jos)

Genele fir cu fir, pentru cine nu știe, sunt extensii de gene puse pe fiecare geană naturală și sunt recomandate mai ales fetelor care au genele mici și rare(precum ale mele de altfel), îți scot ochii în evidență și te scapă de timpul pierdut acordat rimelului. Chiar dacă nu ești machiată, nu ai cum să nu arăți bine dacă ai aceste gene. Nu stiu eu una m-am îndrăgostit din prima clipă.

1.Genele fir cu fir nu ar trebui să strice genele naturale.

Am auzit des persoane ce spuneam că extensiile fir cu fir strică genele naturale, țin să contrazic asta, mie personal nu mi s-au stricat deloc, într-adevar depinde de persoana care le pune. Genele naturale oricum cad. Da, genele  naturale cad, este normal. Au un ciclu de viață și regenerarea face parte din el. În plus, dacă le demachiezi în mod agresiv, le poti smulge și iți poți crea goluri. Cu cât ești mai delicată și mai atentă, cu atat genele tale vor arata mai bine.

2.În primele 48 h nu trebuie să umezim genele, deoarece lipiciul încă lucreză și nu cred că dorim să ni le stricăm din primele ore. Nu este indicat să dormim pe ele, adică cu fața în pernă, nu este voie solar 48 de h înainte și 48 de h dupa. Nu este voie să mergi la saună și trebuie evitat să deschizi cuptorul cald direct în fața în primele 48 h.

3.Când ai extensii de gene fir cu fir, nu folosești demachiant bifazic sau orice fel de produs uleios pe pleoapă, gene sau ochi. Altfel, extensiile îți vor cădea.

3.Nu iti dai jos extensiile de gene singura. Cel mai indict este sa apelezi la persoana care ti le-a aplicat, pentru a te asigura ca procedura va fi realizata corect. Altfel, risti sa iti smulgi genele naturale si vei fi nemultumita de rezultate.

4.Retușul se face la trei, maxim patru săptămâni pentru că genele cresc și se regenerează continuu(precum spuneam mai sus).

5.Extensiile de gene trebuiesc periate, mai exact, doar atunci cand este necesar. Prin periere le aranjezi, le uniformizezi. În mod normal, la aplicarea extensiilor de gene, vei primi de la stilistul tau o perie specială, asemănătoare cu aplicatorul de la mascara. NU se periază genele când sunt ude!

6.Extensiile de gene sunt de mai multe tipuri, depinde de ce vrea fiecare persoană : 1D (alungire și o ușoară îngroșare, un fir pe fiecare fir natural, preț: 150-300 lei, depinde stilist) , 2D ( se dublează numarul de gene, preț: 180-350 lei) , 3D (se triplează numarul de gene, preț: 230-400 lei ), russian volume 4-8D( peste 300 lei,)mega volume 7-11D( peste 300 lei)

Procedura în sine este migaloasă, dureaza mult și este foarte complexă, atât clientul cât și cea care le aplică trebuie să aibă răbdare.

Pagina Andreei : Andreea Sorina Eyelash Extensions & Make-up Artist IMG_1811

IMG_1812

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s